LEPA BRENA JE 12 DANA LEŽALA NEPOKRETNA ZBOG BOLESTI! Pevačica otvorila dušu o bolesti sa kojom se dugo borila: Hranili su me, bila sam u ŠOKU!

Autor:

Zabava

24.01.2022

11:10

Blkanska zvezda, Lepa Brena iako izgleda fantastično i u zavidnoj je fizičkoj formi, već duže vreme se bori sa trombozom, ali kako je ranije ispričala, od prvog dana smireno je prihvatila tu vest, i od tada vodi računa o sebi.

LEPA BRENA JE 12 DANA LEŽALA NEPOKRETNA ZBOG BOLESTI! Pevačica otvorila dušu o bolesti sa kojom se dugo borila:  Hranili su me, bila sam u ŠOKU!

Republika.rs

- Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima. Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna... Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih - rekla je za "Story" nedavno Brena.

Inače, sa teškom dijagnozom suočila se pre deset godina kada je operisana na VMA.

ST/P.Divac

Lepa Brena

Da nešto nije ju redu sa zdravljem, pevačica je primetila na koncertu kada joj je ruka odjednom postala ljubičasto - plava.

- Nije mi palo na pamet da bi trebalo da prekinem koncert, prebacila sam mikrofon u levu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd otišla sam na VMA na pregled krvnih sudova gde su mi konstatovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke. Bila sam na terapiji, ležala sam faktički nepokretna 12 dana, sa rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili, to mi je bilo prvih 12 dana nekakvog odmora gde su, zahvaljujući zaista velikom timu stručnjaka na VMA, uspeli da mi saniraju i da mi se otvori 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene. Bio je to bio prvi moj susret sa trombofilijom. Bila sam u šoku - navela je Lepa Brena.

Printscreen

Lepa Brena

 

Od tada je usporila tempo i promenila način ishrane. Jede isključivo ribu, bareno meso, ali bez prasetine i jagnjetine, voće, povrće i sve to bez hleba. Jedino što sebi nije uskratila su čaša ili dve vina, uz to redovno vežba.

Komentari (1)

Loading
Марија

24.01.2022 11:30

Ја три!!! У.потпуно хладној соби.Изгубила .5кг.Нико није имао ни чај да ми скува.Не могу да је.жалим.Верујем многи!!!!