BIKOVIĆ PRODUCENT FILMA VREDNOG 1.300.000 EVRA! Potpisuje ga i tumači glavnu ulogu, NAJANGAŽOVANIJI SRPSKI GLUMAC!

Autor: Milica BOBINAC

Zabava

19.01.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski glumac je najavio novi projekat, objavljujući prvi trejler romantične komedije, koju potpisuje i kao producent

BIKOVIĆ PRODUCENT FILMA VREDNOG 1.300.000 EVRA! Potpisuje ga i tumači glavnu ulogu, NAJANGAŽOVANIJI SRPSKI GLUMAC!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Osim što tumači glavnu ulogu, Miloš Biković potpisaće novu rusku romantičnu komediju "U inat bivšem" i kao producent. Jedan od najuspešnijih srpskih umetnika deo je visokobudžetnog filma čija se vrednost procenjuje na oko 1.300.000 evra. Kako saznajemo, ostvarenje rediteljke Sonje Karpunjine premijerno stiže u bioskope u Srbiji i Rusiji 5. marta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Biković je pred sobom imao izazovan zadatak da prvi put producira neki ruski film u koji je, pritom, uložen veliki novac, pa su i očekivanja velika. Plodom minulog rada pohvalio se objavljujući prvi trejler filma na Instagram profilu.

- "U inat bivšem" imaćete priliku da pogledate početkom marta u bioskopima širom Srbije. Istovremeno kad i ruska publika. Više informacija uskoro - napisao je Biković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Ljubavna priča sa Kristinom Asmus i Bikovićem u glavnim ulogama snimana je prošle godine u Kalinjingradskoj oblasti i Moskvi. Srpskom glumcu je to bio treći put da snima u Kalinjingradu i to sa proverenom ekipom, s kojom je sarađivao na filmovima "Sluga", "Hotel Beograd" i seriji "Hotel Eleon".

- Siguran sam da ćemo s takvim timom napraviti odličan film - izjavio je Biković pred početak rada na novom ostvarenju, a zatim dodao:

- Reč je o ljubavnoj priči sa suptilnim humorom, zamršenom radnjom i dvosmislenim situacijama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

Najangažovaniji srpski glumac

Tokom 2021. publici je predstavljen film "Južni vetar - ubrzanje", na kojem je Biković predano radio zajedno s ekipom na čijem je čelu reditelj Miloš Avramović. Tokom prošle godine talentovani glumac je započeo snimanje još dva domaća ostvarenje - "Budi bog s nama" Slobodana Šijana i "Izolacija" Marka Backovića. Ranije je snimio i filmove "Apsurdni eksperiment" i "Košare", čija je budućnost i dalje neizvesna.

Rediteljka je istakla za ruske medije da je oduvek maštala o tome da snimi film kao što je "U inat bivšem".

- Želela sam da napravim priču u kojoj će gledaoci saosećati s junacima i poželeti da je pogledaju nekoliko puta. U ovaj projekat smo uložili dušu pokušavajući da snimimo najemotivniji film o pravim osećanjima - istakla je Karpunjina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

"U inat bivšem" prikazuje novinarku Ljubu (Asmusova), koja u životu, čini se, ima sve. Uspešna je, ima dobar posao i bogatog verenika. Međutim, slučajan susret na ulici sa Sergejem (Biković) unosi pometnju u tu idilu. Kada Ljuba izgubi telefon, biva primorana da zamoli neznanca da joj pozajmi svoj da bi obavila telefonski poziv. I Sergej je do tada vodio normalan, miran život, ali će ovaj sudbonosni susret pokrenuti niz događaja i promeniti živote dvoje ljudi. Sam naziv filma otkriva da će biti ljubomore, inata i mnogo zavrzlama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading