STRAŠNO JE KADA GA VIDITE PRIKAČENOG NA CEVČICE! Voditeljka Anđela Đurašković o AGONIJI koju je preživela nakon porođaja: NISAM SMELA DA GA DODIRNEM!

Autor:

Zabava

19.01.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Anđela Đuraškovićn prošla je kroz težak period nakon porođaja koji je bio prevremen, zbog čega je njen sin morao da bude u inkubatoru.

STRAŠNO JE KADA GA VIDITE PRIKAČENOG NA CEVČICE! Voditeljka Anđela Đurašković o AGONIJI koju je preživela nakon porođaja: NISAM SMELA DA GA DODIRNEM!

Foto: instagram.com

Voditeljka jutarnjeg programa, Anđela Đurašković otkrila je detalje iz privanog života i probleme sa kojima se bori kada se kamere isključe. Naime, voditeljka je izgovorila sudbonosno ''DA'' suprugu Luki prošlog avgusta, a zbog padnemije koronavirusa, svadbu su odlagali čak tri puta. Njihova ljubavna priča počela je pre osam godina, a voditeljka otkriva kako su se upoznali.

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas - ispričala je svojevremeno voditeljka za Stil i dodala:

 

 

- Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu.

Mislili su da ne mogu biti srećniji kada je na svet došao njihov sin Mihajlo, ali onda je došlo do komplikacija, pa su Anđela i njen suprug prolazili kroz agoniju, jer je njihov sin kao prevremeno rođena beba prve dane života proveo u inkubatoru.

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo - rekla je voditeljka i dodala:

 

 

- Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - nastavila je:

 

 

- Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - zaključila je Anđela.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading