SVI ZNATE STEFANU NAFURANU MALU, BILA HIT NA FEJSBUKU! Radila je kao kasirka, bila je u BRAKU, a onda je NESTALA: A evo kako DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je 2010. godine Fejsbuk bio najpopularnija društvena mreža, Srbija je imala tada, jednu od "najpraćenijih" devojaka - Stefanu Vujinović, poznatiju kao Stefana "nafurana mala" , koja je još 2010. godine, sa starim telefonima i mnogo lošijom kamerom, slikala selfi.

SVI ZNATE STEFANU NAFURANU MALU,  BILA HIT NA FEJSBUKU! Radila je kao kasirka, bila je u BRAKU, a onda je NESTALA: A evo kako DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Foto: facebook.com

Pre deceniju i više još uvek nije postojao Instagram, a ostale socijalne platforme su bile nebitne u odnosu na Fejs gde je ova, tada ubitačna plavuša, potpuno sludela muški rod.

Naime, Stefana je 2010. godine objavljivala provokativne fotografije i imala je veliki broj prijatlja, ali i lajkova, te je ubrzo postala popularna.

Nakon što se pročulo za nju, ali i za njen nadimak “nafurana mala”, kojim se predstavljala, ona je u duetu sa još jednom drugaricom oformila grupu “Blondy”. Međutim, slava nije dugo potrajala jer je ona rešila da se povuče i živi mirnim životom.

- Živim u Švajcarskoj i radim u restoranu, a do skoro sam radila kao kasirka na pumpi. Ne nedostaje mi popularnost, ali imam želju da dođem u Srbiju i nastavim gde sam stala. Spremam nešto jako dobro, a uskoro će se i čuti... - rekla je Stefana.

Na emotivnom planu joj se ništa ne dešava, ali je priznala da je bila u braku, međutim, sada je ponovo slobodna.

- Bila sam udata, sada više nisam - kratko je rekla Vujinovićeva.

Pogledajte kako Sefana danas izgleda:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading