LEPA BRENA ZABILA NOŽ U LEĐA SAŠI POPOVIĆU, A OVA VODITELJKA KRIJE OPASNOG BIZNISMENA: Numerolog otkriva šta čeka estradnjake! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

30.12.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novogodišnjem specijalu numerolog Ivka otkriva sve tajne 2022. godine i šta ono što čeka estradne i poznate ličnosti.

LEPA BRENA ZABILA NOŽ U LEĐA SAŠI POPOVIĆU, A OVA VODITELJKA KRIJE OPASNOG BIZNISMENA: Numerolog otkriva šta čeka estradnjake! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Pixabay

Kako je 2021. godina bila puna turbulentnih dešavanja, odlučili smo da rekapitulaciju odradimo sa kim drugim nego sa nekim ko može da nam otkrije šta je zapisano u zvezdama i brojevima, s toga mi smo popričali sa numerološkinjom Ivkom, koja je zajedno sa nama otkrila sve šta očekuje poznate ličnosti u narednoj godini. 

 

 

Maja Berović dobija drugo dete u 2022. godini!

- Ja sam pre godinu dana rekla da će ostati u drugom stanju i da će roditi dečaka, tako da se ona, ako Bog da porađa u februaru, a ona će odmah poželeti drugo dete, ali će ona početi tako da radi. Biće od aprila ozbiljno je skupila snagu i uželela se zaista, mislim da je ona, ne jedina, ali jedna od retki koja je uložila sve u karijeru i mislim da se njoj vratilo baš sve ono što je uložila i drago mi je zbog trudnoće koju sam predvidela.

 

 

Darka Lazića očekuje težak period! 

- On je propraćen medijski, svašta se piše, pa znam da je nešto polu istina. Darko, slušaj me, u februaru ne bi trebalo da sedaš za volan, ne vidi se tragično, ali nešto što bi ga usporilo šest meseci, bila bi neka povreda gde ne savetujem ništa, da vozi nikako. Rekla sam dok je bio sa Marinom, da mu stoji treći brak, neka žena koja će mu roditi dete u principu mislim da je to Barbara, ja sam to predvidela, da će ona ostati u drugom stanju i biće njegova izabranica, u principu on će dobiti jedno dete još. Darko će napraviti ludilo od svoje karijere, on će imati toliko dueta i to je to.

 

 

Marina Gagić koristila Darka Lazića

- Tu je haos, ja više ne znam ko kosi ko vodu nosi, ja znam da je on galantan, on to ne govori lično, nego iz njegove numerologije, to su ljudi koji daju i šakom i kapom, veliki hedonisti, on nije neko ko ne da, mislim da se tu digla pompa, da ona traži više nego što treba i zaslužuje, ali zaista on  nije neko ko neće da da! Mislim da ga nikad nije ni volela, Ana jeste, ali Marina ne. 

Ceca Ražnatović se udaje?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Ona je uvek zanimljiva, o tom prstenu o kom se polemiše, opet kažem, ja sam to rekla na početku ove 2021. godine, da će se pojaviti momak koji će da je prstenuje, logično je da žena čuva svoju privatnost. Ceca, ako hože može u junu da uđe u brak, ali ona se izjasnila da ne želi da se udaje drugi put. Ja lično znam da ona vrlo teško ulazi u studio, njoj je to najveća muka, ali album izlazi 2022. godine, a pokrenuće i privatni biznis, neki ugostiteljski objekat sa Bogdanom. 

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović suđenje!

- Ceca i Jeca će se još četiri puta sresti na sudu, ko će tu pobediti nisam gledala, i to je negde bezveze, ali svako ima prava da radi šta hoće. Neće se pomiriti, nikada, ali stvarno nikada, to je jedan jaz, to nije rivalstvo, nego jaz koji traje skoro dve decenije, neke gradske priče su da se privatno druže, to je laž, niti se druže, niti se vole i to je jasno i transparentno.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

 

Jelena Karleuša razvod!

- Ispratila sam po portalima da izdaje album, volela bih da naglasim da je besmisleno da ga izda u 2022. godini, zbog Cece, ona će izdati album koji je ludilo mozga, bolje da Jelena to ostavi za bolje dane. Što se tiče braka, jako loše, velika kriza u braku, ona je nezgodna po pitanju tih stvari, ona može i da prekine, ako ga već nije prekinula. 

Lepa Brena prevarila Sašu Popovića!

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic, ST/P. Divac, E-Stock

Saša Popović i Lepa Brena

 

- Sale pokreće nešto novo, jako je povređen u svom poslu, nije rijaliti, ali je mnogo povređen od strane jedne pevačice, Lepe Brene. To je bilo lepo drugarstvo i nekada ljubav, mislim da numerološki, u njihovom slučaju nije ispala fer, Sale je dobar čovek, ne vidim zašto se to desilo. 

Ivana Šopić krije dečka sa kojim će zatrudneti!

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ivanasopic

Ivana Šopić

 

- Ona je u velikom biznisu, ozbiljnom i to je super za taj novi klub, ona je baš žena zmaj i ona se svuda nalazi, ona je kosmopolita, i kao voditelj i kao u tom nekom novom ugostiteljskom smislu, mada joj to najbolje ide, ona je vrca, voli da izlazi, zakasnila je sa trudnoćom, trebala je do kraja godine da zatrudni, ali se prebacila zbog biznisa. 2022. godine mora da rodi dete, ja njoj partnera vidim, možda ga ne pokazuje javno, ali ga ima i to ide lepo. Biznismen je u pitanju, ali jako lepo ide stvarno, pomogao joj je oko novog posla. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dača

30.12.2021 21:54

E glupog članka primeren ovom vremenu :)