BODA OTIŠAO U PENZIJU! Oprostio se svojom omiljenom ulogom, ovacije trajale 15 MINUTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.12.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Boda Ninković otišao je u penziju.

BODA OTIŠAO U PENZIJU! Oprostio se svojom omiljenom ulogom, ovacije trajale 15 MINUTA! (FOTO)

Foto: Tanjug?D. Kujundzić

Naš poznati glumac Slobodan Boda Ninković otišao je u penziju. Naime, on je sinoć karijeru završio omiljenom ulogom u predstavi ''Kad su cvetale tikve'' u Beogradskom dramskom pozorištu.

Po završetku predstave, publika je Bodu ispratila ovacijama koje su trajale punih 15 minuta, a salom su odjekivali uzvici i aplauz.

- Otišao sam ja već u penziju u novembru, ali ovo je zvanično.Našao sam šifru Beogradsko dramsko pozorište -BDP, ja ga čitam kao Bodino drugo poluvreme - našalio se glumac i nasmejao sve.

 

 

Boda je od kolektiva dobio svoj portret, rad Lazara Đembera, a zabava je nastavljena u pozorišnom bifeu. Boda je otkrio čime će se baviti u penziji.

- Ljudi odmah pomisle, sad je kraj, ja sam mator i ne mogu ništa... Imam i dalje želju šta bih voleo i želeo da radim. Sada ću imati olakšicu da više neće morati da radim ono što mi je nametnuto. Igraću u BDP i dalje moje omiljene naslove, "Kad su cvetale tikve", "Čitača" i "Sumrak bogova" umesto Laneta Gutovića. U Zvezdari i dalje "Hipnozu jedne ljubavi".Sad ovako u penziji glavna mi je zanimacija bend OPS. Izdali smo album koji je trebalo da snimimo još pre 44 godine - izjavio je glumac, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading