"GROBARI" SU OVO ČEKALI: Žoc ISKRENO o pojačanjima Partizana!

Autor:

Sport

30.12.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je o nastavku sezone crno-belih.

"GROBARI" SU OVO ČEKALI: Žoc ISKRENO o pojačanjima Partizana!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Obradović je intervjuu za "Sport klub" govorio o ambicijama crno-belih:

- Evo, nastaviću o stranim pojačanjima, ili bi trebalo da se shvati da je to bila neminovnost. Da li je bolje uzeti 12 srpskih košarkaša, ne znam koliko da su mladi, talentovani, perspektivni, pa da budemo deveti u ABA ligi, a u Evropi neki osmi. E, pa simpatizeri ne bi bili zadovoljni. Pa, i ja sam neki navijač crno-belih, ni ja ne bi bio oduševljen. Za mene to ne može da bude tema, koliko je ovih, a koliko onih, već šta smo kao klub zacrtali. Ljudi, nešto nije moguće, nego daj da imamo tim, onaj koji može sa svima ravnopravno da se nosi, to je bitno.

Konačni cilj je, naravno, Evroliga:


- Tim nije pet najskupljih igrača, već onih koje ćeš najbolje da uklopiš. Ne da 'potpišeš' koga hoćeš, već da budu konkurentni za opšti, klupski cilj. Zato sam zadovoljan sa ovima koje imam u Partizanu, sa sve njihovim manama i dobrim stranama. I stalno mi je u glavi ambicija igranja u Evroligi, ali ne i sa skromnim sredstvima u kasi. Da ne budemo jednog dana tamo, a 'minimalci', pošto Evroliga ima 'propis' o donjoj granici. Ja nikada nisam imao neograničeni budžet, ni u najvećim klubovima gde sam radio- kaže Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading