SKANDAL! Milan Stanković PRAVIO HAOS U TRŽNOM CENTRU, obezbeđenje moralo da reaguje, pa IZBACILO PEVAČA?

Autor:

Zabava

27.12.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković se prethodne nedelje zbog svojih antivakserskih stavova našao u velikim problemima zbog kojih je bio na ivici fizičkog sukoba sa obezbeđenjem jednog tržnog centra u Beogradu, ali i menadžerom popularnog restorana.

SKANDAL! Milan Stanković PRAVIO HAOS U TRŽNOM CENTRU, obezbeđenje moralo da reaguje, pa IZBACILO PEVAČA?

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković

Kako prenose domaći mediji  on je u tržnom centru "Ušće", u prodavnici jednog popularnog brenda, napravio scenu zbog toga što nije hteo da nosi zaštitnu masku, koja je obavezna u svim objektima zatvorenog tipa. Dok je razgledao stvari, pevaču, koga u prvi mah zbog duge kose i potpune promene fizičkog izgleda niko nije prepoznao, prišao je jedan od pripadnika obezbeđenja i ljubazno ga zamolio da stavi masku ili da izađe iz prodavnice.

Republika

Foto: youtube.com/Pinkove Zvezdice

Milan Stanković

 

On je odmah na to burno reagovao, počevši da se svađa i odbivši da stavi zaštitu na lice, vičući da on ne želi da "prihvati zlo koje su nam nametnule razne svetske sile i sluge antihrista". Pošto je odbio da stavi masku, njega je obezbeđenje ispratilo iz prodavnice, a on se glasno negodujući odmah uputio ka garaži, koja se nalazi u sklopu tržnog centra.

Ipak, da ovo Stankoviću nije prvi incident ovog tipa, svedoči nam još jedan izvor koji se našao s pevačem u jednom restoranu u centru Beograda. Boravak u restoranima posle 20 sati dozvoljen je isključivo osobama s kovid sertifikatom, a to Milan ne poseduje. Međutim, on je odbio da izađe sa večere, tvrdeći da niko nema pravo da od njega traži propusnicu.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

- Vikao je da on nikakve propusnice neće izvaditi, ni pokazivati. Nekoliko puta je ponovio da je svima ispran mozak i da više, ako treba, neće ni jesti, ali da na ucene ne pristaje. Dok ga je obezbeđenje izbacivalo iz restorana, bio je veoma neprijatan. Svi su bili šokirani ovim ponašanjem - ispričao je izvor.

Podsetimo, Stanković i njegova bivša devojka Rada Manojlović već mesecima na svojim društvenim mrežama vode kampanju protiv vakcinacije i pandemije koronavirusa, tvrdeći da je cela priča teorija zavere i da virus ne postoji, zbog čega ih je javnost više puta osudila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
milan

27.12.2021 18:20

propali bahati pevac i pevaljka

Odgovori 29 22
Nikša

27.12.2021 19:14

Milanče bre, Miki Milane baš nam nedaš mira...

Odgovori 17 10
Miki

28.12.2021 00:42

Bravo Milane .

Odgovori 3 13
Dragan

28.12.2021 01:12

Zamisli, Rada Manojlovic vodi kampanju protiv vakcina?!?! Sta smo mi doziveli, izasla iz satora i prica o vakcinama?!?!

Odgovori 23 7