SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ NE ZABORAVLJA: Objavio 30 godina staru fotografiju sa snimanja "Mi nismo anđeli", jedan detalj će vas IZNENADITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pala je prva klapa na snimanju filma ''Mi nismo anđeli 1''.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mi nismo Anđeli, 30 godina od prve klape

Popularni film ''Mi nismo anđeli'' nema koja generacija ne zna i ne voli, a replike iz istoimenog filma postale su svakodnevica, te svi da oduševljenjem sede ispred malih ekrana i iznova gledaju ovaj legendarni film. Pored Nikole Koja, koji tumači glavnu ulogu u ovom ostvarenju, sve simpatije su pobrali i ''anđeo'' i ''đavo'', tačnije glumic Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović.

Danas je tačno 30 godina od početka snimanja ovog legendarnog filma, a kontroverzni ''đavo'', Srđan Žika Todorović je na svojoj društvenoj mreži Instagram, podsetio svoje pratioce da je tačno tri decenije prošlo otkad je pala prva klapa na snimanju filma.

- 30 godina od prve klape ''Mi nismo andjeli'' - napisao je glumac.

 

 

Ono što su svi primetili jeste da je fotka nastala tokom snimanja određene scene, a po fotografiji se može zaključiti da su anđeo i đavo imali odlične uslove, shodno poslužavniku na kom je bilo izobilje hrane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading