NIKOLI ROKVIĆU JE OTAC BIO VELIKA PODRŠKA! Marinko je sina uveo u muzičke vode, a ovo je njihov PRVI I POSLEDNJI DUET! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić uveo je sina Nikolu u mužičke vode, oni su 2003 godine otpevali svoj prvi i poslednji duet.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Rokvić i Marinko Rokvić prvi zajednički nastup

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je juče u 68.godini nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam, da bi se na kraju ispostavilo da je pevač, zapravo bitku vodio sa rakom pankreasa. Zbog toga je poznata muzička legenda odlučila da se povuče u medijsku ilegalu, a  svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost to se nije desilo, tako da je ta tragična vest u velikoj meri rastužila njegove mnogobrojne prijatelje i kolege sa domaće scene.

Marinko Rokvić je 2003 godine uveo sina Nikolu Rokića na estradu, na velika vrata. 

Naime, oni su tada otpevali zajedno prvu pesmu, prvi duet, ali nažalost kako se ispostavilo i poslednji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Rokvić prvi nastup

Ulazak u Grand se tih godina papreno plaćao. Svako ko je bio početnik kao Nikola, morao je da plati, ali tata Marinko je na svoje ima kao i svoj obraz imao poene i kredite kod Saše Popovića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marinko Rokvić

Nikola Rokvić je tada bio nesiguran na sceni. Tri godine kasnije, tačnije 2006 godine Nikola je izdao prvi album "Oprosti mojoj mladosti" i postao jako popularan kao tinejdž zvezda.

Pogledajte duet Marinka i Nikole Rokvić:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading