BIO JE U DRUŠTVU OPASNIH KRIMINALACA: Miki Manojlović otkrio detalje o JUŽNOM VETRU, pa uporedio lik Cara sa svojim životom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miki Manojlović otkrio je sve detalje o filmu ,,Južni vetar - Ubrzanje".

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Manojlović glumac

 

Glumac Miki Manojlović progovorio je prvi put javno o premijeri ,,Južnog vetra – Ubrzanje“, te nam je otkrio pikantne detalje o njegovom doprinosu ovoj novoj akcionoj avanturi, u kojoj se situacija brzim tempom menja. Manojlović u filmu tumači lik Cara, koji je jedan od ključnih uloga, a sada se čak i poistovetio sa njim, te je uporedio u čemu se razlikuju fiktivan lik i on privatno.

- Uloga nije velika, uloga je mala, ali se osećam lagodno. Car je preživeo i on se vadi, on kako se to kaže, kako vi mladi kažete, kada se neko izvuče, kada se obnavlja organizam, eto. Izvadiće se, ali tek na proleće, kada budemo nastavili. Najgore je bilo to što se snimalo u doba pandemije, mi se skupimo, i sad mi smo u maloj prostoriji i onda je vrlo nezgodno. Nisam se plašio, ja sam se odmah vakcinisao i revakcinisao, smatram da to mora da se uradi, to je jedino logično da se uradi. Pre godinu dana kada smo čuli da je tamo neko imao koronu, a sada svaki dan čujemo za ljude koji su nestali zauvek. Ko god nije, treba to da uradi. Ne možete da verujete u Boga, a ne u nauku – govori Miki i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Manojlović o Južnomm vetru

 

- Koliko je Car blizak meni? Da vam kažem, ja sam u kriminalnim strukturama upoznao neke ljude, a i u drugim strukturama, policijski i ovde i uinostranstvu. Silom prilika i okolnosti su bile takve, ja da mi je Car blizak, ja bih bio to. Imaju sličnosti, imamo empatiju za ljude, kao i za one koji su me teško povredili. Njih mogu da razumem, ne zato što su bili u pravu, nego je ljudski, nisu mi više prijatelji, ali ih razumem. Postoje jedan ili dva čoveka koji su za mnom trčala, ali to je bilo davno. Ali eto, Car ima empatiju i za Maraša, i za porodicu, i za Baću, ima potrebu za skupljanjem porodice, koje nije mafijoznog tipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading