KO BI REKAO! Naše "Kursadžije" imaju NAJBOLJU ocenu na IMDB-u, a EVO šta je razlog!

Autor:

Zabava

27.10.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mega poznata serija Kursadžije obeležila je odrastanje mnogih, a sada je ponovo postala najgledanija, zahvaljujući Jutjuberu i njegovom eksperimentu na društvenim mrežama.

Foto: printscreen

Kursadžije glumci

Serija "Kursadžije" obeležila je odrastanje jedne generacije, te slobodno možemo reći da su retki oni koji nisu čuli za ovaj projekat. Iako su mnogi zaboravili na ovaj mega poznati serijal, srpski Jutjuber potrudio se da je preko noći ponovo proslavi i to na jako neobičan način.

Projekat "Kursadžije" do pre nekoliko dana na IMDb-u nije imao nijednu ocenu, a onda je preko noći postao najbolje ocenjena serija na ovom sajtu. Više od nekoliko hiljada ljudi, ocenilo je ovaj sitkom sa ocenom 10 i tako je smestili u sam vrh ove baze filmova.

Srpski Jutjuber koji nije baš ljubitelj Kursadžija, odlučio je da izvede eksperiment i svoje pratioce pozove da odu na IMDb i daju desetku Kursadžijama. Vrećo je snimio Instagram stori i izazvao lavinu reakcija. Nekoliko dana je čekao da njegovi fanovi podignu rejting Kursadžija na IMDb-u, a čitav proces je snimao za Jutjub. Brzo je usledio rezultat. Više od 15 hiljada ljudi Kursadžijama je dalo desetku, piše Index.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading