MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O POZNANSTVU SA DEPOM: Saradnja nije isključena, skroman je i odlično govori SRPSKI!

Autor:

Zabava

20.10.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Džoni Dep juče je posetio Beograd, a dočekao ga je naš glumac Miloš Biković koji je otkrio detalje njihovog poznanstva.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Miloš Biković otkrio detalje razgovora sa Džoni Depom

Holivudski glumac Džoni Dep juče je doputovao u Beograd na promociju prvog animiranog serijala iz Srbije, a na ceremoniji ga je dočekao naš glumac Miloš Biković, koji je otkrio detalje razgovora sa holivudskim glumcem, prenosi Pink.rs.

- Ja sam ga prvi put upoznao danas. Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek i neverovatno skroman - priča Miloš i dodaje:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džoni Dep u Srbiji

- Dobio sam titulu kreativnog ambasadora Srbije još pre dve godine. Ovakav događaj je značaj za Srbiju, jer je u skladu sa tehnološkim razvojom, mi zapravo postajemo svet i lider u svetu.

Poznanstvo sa Depom će mu sigurno puno značiti, a evo da li planira da se sa ruske glumačke scene, preorjentiše na Holivud.

- Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to desi. Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo. On već dovoljno dobro govori srpski. Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film - zaključio je Biković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading