PETAR STRUGAR NASRNUO NA ANĐELKU PRPIĆ: Pokušao je da me udari u osmom mesecu trudnoće!

Autor:

Zabava

20.10.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđelka Pripić u jednom od intervjua otkrila je nemilu scenu sa snimanja jedne serije koju je imala sa kolegom Petrom Strugarom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/anjelkap

Anđelka Prpić o nemiloj sceni na snimanju

Glumica Anđelka Prpić je u jednom od svojih intervjua govorila o karijeri, životu, ali i jednoj od nemilih scena koje su se dogodile na snimanju jedne serije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Naime, Anđelka je bila u osmom mesecu trudnoće tokom snimanja, što glumac Petar Strugar nije znao jer je dugo pre toga nije video, te je iz šale krenuo da je udari u stomak.

Misleći da se radi o stomaku od sunđera, koji se koristi us vrhe snimanja, pokušao je da ga udari, na šta je glumica odmah reagovala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

 

- Bila sam u osmom mesecu trudnoće, snimali smo moj pravi ultrazvuk, krenuo je da me udari jer je mislio da je u pitanju stomak od sunđera. Rekla sam mu: "Ne, ne, stani, ovo je moj stomak!". Ja sam tu njega presekla i dva dana se tresao, nije mogao da dođe k sebi - istakla je Anđelka i dodala da je nakon toga, Petar do kraja snimanja imao traumu od tog dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading