NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI!? Sloboda Mićalović proživljava TEŠKE posledice od virusa, svi su zabrinuti za NJU!

Autor:

Zabava

17.10.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović nedavno je obolela od virusa korona-virusa, ali nažalost, kako tvrde mediji, ostale su posledice, koje jako loše utiču na nju.

Republika

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović je nedavno obolela od koronavirusa

Sloboda Mićalović nedavno je obolela od virusa korona, zbog čega je bila prinuđena da poslovne obaveze na kratko stavi po strani, no kako se saznaje u medijima, popularna glumica i dalje ima zdravstvene probleme, zbog virusa sa kojim se suočila, pa tako i dalje nije u mogućnosti da se posveti njenim glumačkim angažmanima.

Kako se saznaje od izvora bliskog glumici, ona i dalje proživljava posledice, koje su ostale nakon bolesti, te se susrela sa ogromnim bolom u grudima, koji je onemogućava u daljem nastavku rada, ali na svu sreću Vojin joj u svemu pomaže:

 

 

 - Obavlja i ženske, i muške poslove, sve nabavlja, neguje Bobu… Divan je zaista. Boba se uplašila zbog tog bola u grudima, ali su joj lekari objasnili da je to uobičajeno nakon korone i da će proći za koji dan. Njena prednost je u tome što je oduvek živela zdravo i nije bila poročna, pa verujem da će se oporaviti do iduće nedelje, a onda se vraća poslu i snimanju serije Tajne vinove loze koja je oborila sve rekorde gledanosti – završava izvor za Scandal!.

Podsetimo, sa kolegom Vojinom Ćetkovićem popularna glumica ima ćerke Milu i Veru, a trenutno joj u ovim kriznim monetima, oni predstavljaju najveću podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
teorija zavere

18.10.2021 07:49

Slobodi želim da se što pre oporavi, ali ako već objavljujete da je bolesna od Korone, onda objavite i da je primila 3 doze vakcine.

Mamula

18.10.2021 10:32

Vakcinisana tri puta.