MARKO ŽIVIĆ OSTAVIO JE TRAG U SRPSKOJ KINEMATOGRAFIJI: Brojne uloge su mu obeležile karijeru, a POSLEDNJU ĆEMO SVI U SUZAMA GLEDATI!

Autor:

Zabava

14.10.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini života nakon borbe sa koronavirusom, a ostaće upamćen po brojnim ulogama. Poslednju koju je odigrao svi će gledati u suzama.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić preminuo u 49. godini života

Uvek nasmejan i pozitivan, glumac Marko Živić napustio nas je prerano, u svojoj 49. godini života. Marko je pre tri nedelje primljen u bolnicu nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus, pušten je iz bolnice kada je izgledalo da se stanje popravlja, a onda hitno hospitalizovan zbog naglog pogoršanja stanja. Nažalost, danas nas je napustio još jedan velikan srpskog glumišta.

Marko će pre svega ostati u dečijem sećanju i u njemu će živeti kao Balu iz ''Knjiga o džungli'', Tajni agent Izi, miš Morton iz '' Horton'' i mnogih drugih dečijih likova kojima je pozajmljivao glas.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Živić davao je glas Tajnom agentu Iziju

Živić uvek nasmejan i veseo i svojim ulogama je uveseljavao publiku, a ostaće upamćen po seriji ''Ljubav, navika, panika'', kao Kile iz ''Čitulja za Eskobara'', Papak iz ''Gorki plodovi'', ''Senke nad balkanom'', ''Montevideo Bog te video'' i mnogim drugim ulogama, koje je publika obožavala da gleda, a svaku je posebno obeležio.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Živić glumio je u ''Čitulja za Eskobara''

Glumac je poslednju svoju ulogu odigrao u seriji ''Branilac'' u kojoj je igrao Urošaa Mihajlovića, a te epizode će i njegove kolege kao i svi oni koji su ga voleli zasigurno gledati u suzama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading