BOLJŠOJ TEATAR NE PAMTI VEĆU TRAGEDIJU: Tokom menjanja scenografije umetnik samo pao MRTAV! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je došla da odgleda operu "Sadko", ali je sve odkazano kada je umetnik pao prilikom menjanja scenografije.

Republika

Foto: printscreen

Umetnik poginuo tokom menjanja scenografije

U Boljšoj teatzr u Rusiji dogodila se stravična tragedija. Naime, tokom opere "Sadko" koju izvodi mimički ansambl, preminuo je umetnik prilikom menjanju scenografije.

Kako je za TASS rekao jedan od gledalaca, nastup je počeo video snimkom. Zatim su na scenu stupila dva umetnika, a u to vreme scenografija se počela pojavljivati sa različitih strana, međutim pokojnik je pao na pogrešnu stranu, odnosno pao je iza kulisa i time odgurnuo presto koji je bio na sceni. Kada je solista trebalo da izađe na binu da izvede ariju, čuli su se povici:

- Stanite! Pozovite hitnu pomoć!

Kako su rekli gledaoci predstave, publika nije videla šta se tačno dogodilo, ali je zavesa spuštena pri čemu je najavljena pauza od 15-20 minuta, a nakon toga objavljeno je da dolazi do otkazivanja predstave.

- Umesto da ide prema publici, otišao je u pogrešnom smeru i pao pod kulise koje su se spuštale odozgo- rekao je za TASS anonimni izvor u policiji

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading