POZNATA SRPSKA GLUMICA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Stanje je alarmantno, HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE!

Autor:

Zabava

28.09.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Vesna Pećanac je doživela saobraćajnu nesreću, a tim povodom se oglasio njen sin i otkrio u kakvom je stanju!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Pećanac doživela saobraćajnu nesreću

Poznata glumica Vesna Pećanac, je doživela katastrofalnu saobraćajnu nesreću, i tom prilikom ne samo što joj su joj od udarca automobila slomljena rebra, otkriveno je da je čak , i pozitivna na koronavirus. Tim povodom se oglasio, njen sin, koji je otkrio u kakvom je stanju njegova majka, ali joj je poželeo da izdrži:

Keva mi imala saobraćajku juče. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru joj konstatovali pozitivnost na Kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u Kovid bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž se Veki - napisao je Petar.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Pećanac je bila poznata glumica

Podsetimo, Vesna je bila udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, a neke od poznatijih uloga je imala baš u filmovima koje je on režirao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
VESNA

28.09.2021 13:34

Ovo je strašno! Sirota Vesna baš nema sreće. Država i društvo se ogrešilo o ovu vrsnu umetnicu. To kako je sirotovala i šta je sve doživljavala (a i dalje trpi) nakon muževljeve bolesti i smrti, mogli smo sporadično da pratimo u štampi, ali na sramotu svih nas niko joj nije pomogao. A sada još i ova saobraćajna nesreća i plus Korona! Vesni Pećanac pod hitno treba pomoći! Nemojmo posle, ako se ne daj Bože nešto loše desi, da je javno oplakujemo i pišemo srceparajuće oproštajne poruke. * ** Pozivam i molim Gorana Vesića, Ministarku kulture Maju Gojković, Vesnine kolege i svakog ko to može, da hitno organizuju dosavu u bolnicu stvari koje su neophodne svakom bolesniku. Vesni to nema ko da doturi. Sinovi ne mogu, a ni nemaju od čega. I još molim, da joj se i po izlasku iz bolnice (ako Bog da, pa bude sve OK) pruži odgovarajuća materijalna i svaka druga podrška. *** Drži se imenjakinjo, molimo se za tebe !