GOVOR BODE NINKOVIĆA POSVEĆEN SVOM KUMU NENADU NENADOVIĆU SLAMA SRCA: Glumac je jedva izgovarao rečenice SUZDRŽAVAJUĆI SE DA NE ZAPLAČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boda Ninković svojim govorom potresao sve prisutne na sahrani svog kuma Nenada Nenadovića!

Republika

Foto: Republika.rs

Boda Ninković uputio poslednji pozdrav Nenadu Nenadoviću!

 

Danas je sahranjen Nenad Nenadović poznati glumac koji je u 57,godini preminuo od posledica koronavirusa. Sahranu su obeležile potresne scene supruge i ćerke kao i kolega:

Govor Bode Ninkovića na sahrani svog kuma Nenada Nenadovića potresao je sve prisutne:

-Kume moj, ovo jeste trenutak bola koji podrazumeva žalost i tugu, ali to osećanje nije jače od onih divnih lepih uspomena, naše zajedničke sreće, ushićenja i to je sve što je i jedna i druga emocija sastavni deo života, kao i ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, jedino možemo da se ljutimo što je došlo brzo, ovo je izvesno i deo života. Ko razume život a ti si ga shvatio u potpunosti, zna da je život prosta stvar, treba slišati svoju dušu, ti si to i činio, stoga više nema razloga za tvoju brižnost koju si tako često činio pre svega zbog svojih bližnjih...

Detaljnije pogledajte u prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading