NATAŠA BEKVALAC SE VIDNO POTREŠENA OGLASILA POVODOM SMRTI MINJE SUBOTE: Jako mi je teško, razumite me, A OVAKO JE NEDAVNO GOVORILA O POZNATOM VODITELJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.09.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac se vidno potrešena oglasila nakon vesti o smrti Minje Subote

Republika

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

Nataša Bekvalac vidno potrešena zbog smrti Minje Subote!

 

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini. Inače, Minja Subota je u svojoj emisiji "Muzički tobogan" proslavio pevačicu Natašu Bekvalac koja će mu na tome biti večno zahvalna. Odavno je poznato da je baš ono otkrio "Novosadsku barbiku", te da je ona oduvek bila vezana za njega, a sada se oglasila za naš portal vidno potrešena:

-Teško mi je, molim vas zovite me kasnije- izjavila je vidno potresena Bekvalčeva.

Svojevremeno je Nataša Bekvalac rekla kako joj je žao što njena ćerka Hana neće doživeti ono što je doživela ona, kao mala. Nataša je rekla i da je Minji izuzetno zahvalna na svemu što je uradio za nju.

Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora - govorila je Nataša svojevremeno i dodala:

Republika

Foto: E-Stock

Nataši Bekvalac je jako teško što njena ćerka Hana neće doživeti ono što je ona u "Muzičkom toboganu"

 

Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u 'Toboganu' koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garedrobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam 'kompletan proizvod', ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo - ispričala je Nataša, podvlačeći da je izuzetno zahvalna Joci Adamovu i Minji Suboti za sve ono čemu su je naučili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading