LIDIJA VUKIĆEVIĆ POSLALA EMOTIVNU PORUKU O LANETU GUTOVIĆU: Zato sam ga VOLELA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević oprostila se od svog velikog prijatelja Laneta Gutovića!

Popularna glumica Lidija Vukićević oglasila se za naš portal i rekla nam je kakav je Lane Gurović bio, koliko ga je volela, ali se i oprostila od njega i ovim putem.

Foto: ST/A. NALBANTJAN/youtube.com/printscreen

Lidija Vukićević oprostila se od Laneta Gutovića!

- Zna javnost da je Lane bio veliki čovek, ali koliko je stvarno bio veliki znamo mi koji smo ga dobro poznavali. Nikada se nije priklanjao većini, zato sam ga volela i cenila, Imao je svoj stil, stav, misšjenje i nije ga bilo previše briga da li se drugi sa time slažu. Nikada nije drugim kolegama delio savete, ali ste mogli iz svakog razgovora sa njim da izvučete lepe i dobre pouke, zaključke i reči koje su samo mogle da vam pomognu u životu. Bio je maestraba, kao veliki  je i otišao- rekla je Lidija za "Republika.rs"

Lane Gutović preminuo je danas na VMA, nakon što se dve nedelje borio za život. Kako se piše preminuo je usled posledica koje je koronavirus ostavio na njegova pluća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading