ŽIV JE MILAN LANE GUTOVIĆ! Sahranili ga preko društvenih mreža, a njegovo stanje se poboljšava!

Autor:

Zabava

20.08.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lane Gutović prošle nedelje je primljen na Vojno-medicinsku agademiju i odmah je priključen na kiseonik, a onda mu se stanje naglo pogoršalo i stavljen je na respirator. Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je glumac preminuo i izazvala opštu pometnju u javnosti, ali informacija nije tačna. Lane je živ i kako se navodi stanje mu se poboljšava!

Republika

Foto: ST/N. Pančić, A. Nalbantjan

Milan Lane Gutović je živ i stanje mu se poboljšava

 

Nakon što je primljen na Vojno-medicinsku akademiju i hitno priključen na kiseonik, glumcu Milanu Lanetu Gutoviću se stanje naglo pogoršalo te je odmah prebačen na odeljenje Intenzivne nege i priključen na respirator. Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je glumac preminuo i potresla javnost. Međutim, to nije istina, Lane je živ i stanje mu se poboljšava.

Foto: youtube.com/Gigante

Milan Lane Gutović priključen je na respirator nakon naglog pogoršanja zdravstvenog stanja

Naime, širom regiona javnost je potresla informacija da je Milan Lane Gutović preminuo od posledica Korona virusa, što je apsolutno netačna informacija, prenosi Informer.

Kako se navodi, glumac je danas bio na skeneru, nakon toga na bronhoskopiji i postoji mogućnost da uskoro bude skinut sa respiratora, što znači da mu se stanje poboljšava.

Republika

Foto: youtube.com/N1

Nakon skenera i bronhoskopije postoji mogućnost da Lane bude skinut sa respiratora

 

Podsetimo, Lane je prošle nedelje hospitalizovan, zbog sumnje na Korona virus, a njegova pluća ukazuju na postkovid sindrom, te je odmah priključen na haj flou masku preko koje dobija kiseonik. Stanje mu je bilo stabilno, a onda se naglo pogoršalo zbog čega je priključen na respirator.

Čuveni Lane nalazio se na haj flou maski ( HFNC) preko koje dobija kiseonik, ali se zdravstveno stanje glumca naglo pogoršalo, te je priključen na respirator.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

20.08.2021 12:24

Živ je Mile, umro nije.