SVI SU POGLEDALI OVAJ FILM, A TEK SADA JE OTKRIVENA MISTERIOZNA ŽENA U NJEMU: Ko je osoba u ostvarenju "Ko to tamo peva"?

Autor:

Zabava

09.06.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kultni film "Ko to tamo peva" snimljen je pre 41 godinu, ali sve do sada niko nije primetio ženu u autobusu.

Foto: Promo foto
Niko nije primetio detalj u kultnom filmu... Pavle Vuisić i Danilo Bata Stojković u filmu "Ko to tamo peva"

Naime, baka koja od početka filma pa sve do kraja sedi u zadnjem delu autobusa i koju niko ništa ne pita niti ona bilo šta izgovara u filmu, jedna je od učesnika ovog ostvarenja, a ima veoma važnu ulogu iako nije čak ni kreditovana na kraju. 

Ipak, reditelj Slobodan Šijan, navodno je, jednom prilikom objasnio da ova baka simbolizuje smrt i rat koji je usledio nakon ove vožnje autobusom. 

S druge strane, scenarista Dušan Kovačević je izjavio da ova starica predstavlja Srbiju koja je izolovana u svemu, ali i analogiju na stare ljude koje rodbina ostavlja same na selu.

RepublikaFoto: youtube.com
Baka u čitavom filmu sedi na poslednjem sedištu...

O ulozi ove bake u filmu "Ko to tamo peva" teorije su bile razne, ali su se svi složili u jednom da ona simbolizuje mrak, usamljenost i konačno odredište- smrt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading