REDITELJ "JUŽNOG VETRA" POSLAO JAKU PORUKU: Prestanite da bijete decu!

Autor:

Zabava

04.06.2021

08:46 >> 08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj se osvrnuo na fizičko zlostavljanje dece!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Reditelj filma "Južnog vetra", Miloš Avramović, poslao je jaku poruku roditeljima oko vaspitanja dece. 

Naime, reditelj se osvrnuo na aktuelnu temu fizičko zlostavljanje dece, pa je svoj stav podelio sa svojim pratiocima. Objavu Miloša Avramovića prenosimo u celosti: 

- Potrebno je mnogo živaca, razumevanja i strpljenja, ali sve se isplati, zato što nema cene koju treba da platite i žrtve koju ne treba da podnesete kada je vaše dete u pitanju. Od vas zavisi kakva će osoba vaše dete biti, isključivo i samo od vas. Sve ostalo su izgovori i bežanje od odgovornosti, a nema veće odgovornosti od one prema vašem detetu i njegovoj budućnosti. Zaboravite vaše frustracije i nezadovoljstvo! Kao i u svemu, ako pružite sve što možete i znate, videćete kako vaše dete postaje dobro, pametno, da uz vašu pomoć, i na vreme, počinje da shvata svet oko sebe, razlikuje dobro od lošeg, fikciju od realnosti, odgovornost, obaveze. Videćete i koliko ćete bolje da upoznate vaše dete. Shvatićete da ništa niste znali. Da nemate pojma koliko dilema i pitanja to malo biće ima, i koliko ljubavi ima za vas i svet koji ga okružuje. Potrebno je mnogo truda, ali stvorićete zdrav i neraskidiv odnos za ceo život! Prestanite da bijete decu! - napisao je Miloš na svom Instagramu! 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

04.06.2021 10:26

Pustite da deca biju roditelje.