OTKRIVAMO ČIJA JE KRV NA SETU FILMA "JUNACI HILIJARDA": Nakon povrede Žarka Lauševića, oglasili se iz produkcijske kuće!

Autor:

Zabava

31.05.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Žarko Laušević proteklih dana snima film "Junaci hilijarda" i televizijsku seriju "Vazdušni most", a vest da se povredio na setu odjeknula je kao "bomba". I dok se pisalo da je glumac imao ozbiljniju povredu, sada su se oglasili iz produkcijske kuće "Kontrast Studios" i objasnili šta se tačno dogodilo:

RepublikaFoto: ST/Dragan Kujundžić, Nemanja Pančić
Iz produkcijske kuće Radoša Bajića oglasili su se o povredi glumca Žarka Lauševića

- Tokom prvog dana snimanja filma “Heroji Halijarda” i TV serije “Vazdušni most”, 22. maja 2021, gospodin Žarko Laušević, koji tumači jednu od glavnih uloga u pomenutom projektu, tokom probe za jednu od scena koja se snimala toga dana, ogrebao se sečivom sekire, koju je imao u ruci kao snimajuću rekvizitu. Odmah nakon toga, kao što to procedura nalaže, članovi naše stalne lekarske ekipe pružili su mu neophodnu stručnu pomoć, dali mu preventivno vakcinu protiv tetanusa i sanirali bezazlenu povredu. Nedugo zatim, snimanje je nastavljeno bez ikakvih poteškoća i nadalje se odvija prema planu, budući da se nije radilo ni o kakvoj ozbiljnoj i “teškoj” povredi, kao što su mediji u tekstu naveli. S obzirom na to da se radnja filma i serije, koju trenutno snimamo, odvija u ratnim uslovima - jedina krv koja je na snimanju “lila” je filmska - naveli su iz produkcijske kuće radoša Bajića.

RepublikaFoto: Contrast studios
Scena sa snimanja seta filma "Junaci hilijarda"

Podsetimo, Srpski Telegraf je prvi preneo informaciju da se proslavljeni glumac povredio na setu, kao i da mu je odmah ukazana pomoć, a Bajić je takođe prokomentarisao ovu nezgodu:

- Povrede na setu se dešavaju, to je normalna stvar. Lauš je snimao neke scene, nešto je zakucavao, ali nije se ništa strašno desilo. Imamo tim lekara koji je uvek s nama na snimanjima i sve je prošlo kako treba - rekao je kratko Bajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading