(FOTO) U TOKU KOMEMORATIVNI SKUP POSVEĆEN MIRI FURLAN: Mali broj kolega došao da se oprosti od čuvene glumice!

Autor:

Zabava

11.05.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se održava komemoracija preminuloj glumici.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Poslednji oproštaj od Mire Furlan

U jugoslovenskom dramskom pozorištu na sceni "Ljuba Tadić" u toku je komemoracija Miri Furlan, koja je preminula 20. januara u Los Anđelesu.

Mali broj ljudi došao je da se oprosti od čuvene glumice, a od kolega Anica Dobra, Rada Đuričin i Radoslav Rale Zelenović.

U toku su komemorativni govori, a na binu je planirano da se popnu Jasna Đuričić, Anita Mančić, Vojislav Brajović, Olja Bećković, Goran Marković i Miki Manojlović, dok su video poruke poslali Slobodan Unkovski, Žarko Laušević, Bil Mumi i Piter Durasik, Klaudijn Kristijan i Željko Ivanek.

Rođena u Zagrebu, Mira Furlan osamdesetih godina postala je jedna od najistaknutijih glumica kako u Hrvatskoj, tako i u čitavoj Jugoslaviji. Značajne uloge odigrala je u pozorištu, a popularnost je stekla ulogama u televizijskim filmovima i serijama kao što su "Velo misto Miljenka Smoje", "Nepokoreni grad", "Putovanje u Vučjak", "Bolji život".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading