(FOTO) DUGO SKRIVANA FOTOGRAFIJA ANICE DOBRE I NJENE ĆERKE: Ovo je RAZLOG zašto se GODINAMA krila od javnosti!

Autor:

Zabava

11.05.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mina Sovtić napravila je presedan.

Foto: youtube.com/printscreen
Mina Sovtić pokazala zajedničku fotografiju sa majkom

Glumica Mina Sovtić iznenadila je sve svoje pratioce kada je objavila zajedničku fotografiju nje i majke, proslavljene glumice Anice Dobre. Povod za to bio je "Dan majki", pa je ćerka odlučila na taj način da je iznenadi.

Naime, na slici se vidi Anica kako drži u naručju ćerku koja je tada imala svega par meseci.To ne bi bilo neuobičajeno da slavna glumica godinama nije odbijala porodično fotografisanje.

 

 

 

Srecan dan Majki! Svim majkama,svim starateljkama,i svim zenama koje su pomogle da se odgaje deca!Velika ljubav za sve- napisala je glumica.

Kada je njena naslednica krenula majčinim stopama, u jednom od intervjua otkrila je zbog čega je Anica imala takav stav.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Anica Dobra

- Nepričanje i nepokazivanje muža i ćerke smatra kućnim vaspitanjem, baš kao i ja. Mislim da za svako eksponiranje treba imati jak povod i opravdan motiv- rekla je Mina.

Njih dve su čak i glumile zajedno u mnogim projektima poput serije „Koreni“, u pozorišnoj predstavi „Hipnoza jedne ljubavi“, ali i nedavno u seriji „Crno-bijeli svijet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading