Milena Radulović SVE ŠOKIRALA: JAVILE SU MI SE TRI SILOVANE GLUMICE IZ RUSIJE!

Autor:

Zabava

20.04.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović otkrila da su joj se javila tri silovane glumice iz Rusije, nakon što je iznela svoju priču.

RepublikaFoto: youtube.com/NOVA S
Glumica Milena Radulović otkrila da su joj se javila tri silovane glumice iz Rusije, nakon što je iznela svoju priču.

Milena Radulović kaže da joj se javljaju koleginice iz Rusije koje su preživele isto što i ona - silovanje. Zvezda filma "Superdip" početkom godine optužila je svog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i pokrenula pravu lavinu, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

- Javio mi se veći broj silovanih žena u Rusiji otkad je tamo objavljen moj intervju. Sa mnom su kontaktirale tri žene sa pričama sličnim mojoj. Dve od njih su čak imale istog zlostavljača. Njima se to nije desilo kada su bile mlade, već dosta kasnije. Dugo samo razgovorale o tome. Pitale su me za savet, kako da izađu u javnost sa svojim pričama. Rekla sam im da najpre moraju da reaguju preko institucija, tako da očekujem da će uskoro delovati - ispričala je Milena za televiziju K1 i dodala da će pomoći svakoj ženi koja je preživela silovanje ili zlostavljanje prenosi Kurir:

RepublikaFoto: instagram.com/milena.radulovic
Milena Radulović

Kada sam u javnost iznela svoju priču, shvatila sam da nisam jedina i da delim sudbinu sa mnogim ženama. Želim svakoj od njih da pomognem svojim primerom i ohrabrim ih. Zato sam izašla u javnost pod punim imenom i prezimenom jer sam bila svesna da će samo tako priča odjeknuti, da ja stojim iza svojih reči. 

 

Foto: ST/A. NALBANTJAN

SNIMALA FILM NA -26!

Milena je otkrila da je film "Superdip" snimala na minus -26 stepeni.

- Sama sebi sam namestila da snima po hladnoći u majci i gaćama! Doktor mi je rekao da moram da snimim tu scenu iz prve jer ako ponovo izađem napolje u tim uslovima gola i bosa, postoji mogućnost da nikada neću imati decu - ispričala je glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading