(VIDEO) DANIJELA I MILENA PROGOVORILE ZA BBC O SILOVANJU! Glumice potpuno ogolile emocije i priznale ono što do sada nikada nisu

Autor: Republika.rs

Zabava

08.05.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Štajnfeld progovorila je iskreno o svojim osećanjima povodom situacije u kojoj se našla i njena koleginica Milena Radulović.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube
Milena i Danijela otkrile su šta bi sada rekle samoj sebi nakon zlostavljanja...

Glumice, Milena Radulović i Danijela Štajnfeld privukle su pažnju kada su javno porogovorile o svojim iskustvima seksualnog zlostavljanja.

Milena je u januar ove godine optužila svog bivšeg profesora glume, ujedno i vlasnika jedne od najprestižnijih škola glume u Beogradu, Miku Aleksića da ju je silovao kada je imala samo 17. godina. Dva meseca kasnije, sličnu priču čuli smo od Danijele Štajnfeld, koja je, za istu stvar, optužila svog starijeg kolegu Branislava Lečića. Nakon Milenine optužbe, širom Balkana, razvio se pokret "NISI SAMA", koji je služio da i druge devojke iznesu svoja iskustva i pošalju poruku podrške jedna drugoj.

Ovaj pokret izazvao je veliku pažnju u svetu, a baš zbog njega "BBC" je intervjuisao glavne glumice ove tragedije i preneo njihova iskustva.

- Kada se to desilo, mislila sam da sam jedina, ne sa njim, nego u celom svetu, koja je preživela takvo iskustvo- rekla je Milena, međutim kako se kasnije ispostavilo, ne samo da nije bila jedina na svetu, nego nije bila ni jedina koja je takvu stvar preživela u toj školi, velika podrška joj je bila i glumica Iva Ilinčić, koja je slično zlostavljanje prošla u istoj školi. 

RepublikaFoto: Printscreen/BBC
Mislila je da je sama na svetu...

Milenin slučaj doveo je i slučaj  Danijele Štajnfeld u centar pažnje, pa je "BBC" Danijelu pitao kada je čula za slučaj Radulović - Aleksić:

- Jasno se sećam kako sam se osećala kada sam čula za Milenu i da sam plakala od sreće jer sam shvatila da je moja misija da ohrabrim ljude da pričaju o takvim stvarima počela.

Pitali su glumice i šta bi sada rekle mlađoj sebi sebi.

- IDI RECI RODITELJIMA, SADA! I rekla bih joj da nije to samo njen slučaj- rekla je Milena.

RepublikaFoto: Printscreen/BBC
Njena borba je napokon počela...

- Kada bih mogla da pričam sa Danijelom odmah nakon silovanja, rekla bih joj da se ne plaši- iskreno je zaključila Danijela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading