ČULA SAM DA JE OPERISAN, MISLILA SAM DA ĆE SE IŠČUPATI: Svetlana Bojković ne može da dođe k sebi nakon smrti Feđe Stojanovića

Autor: Republika.rs

Zabava

05.05.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Svetlana Bojković ostala je maltene bez teksta kada je čula da je preminuo njen kolega i prijatelj Feđa Stojanović.

Foto: youtube.com
Svetlana Bojković teško podnela smrt Feđe Stojanovića

Glumica Svetlana Bojković oglasila se povodom smrti glumca Feđe Stojanovića koji je danas preminuo u Beogradu nakon bolesti.

- Ne mogu da dođem sebi još, jako sam tužna! - rekla je glumica za SrbijaDanas, pa dodala: 

-Kad sam čula ostala sam na mestu. Pamtim ga kao kolegu, prijatelja, dobrog čoveka, on je bio u punoj snazi, ova vest me je šokirala. - rekla nam je Bojkovićeva.

Glumica je otkrila i detalje o glumčevom zdravlju pre kobnog trenutka:

- Ne mogu jos da akseptiram da se to dogodilo. Bio je veliki čovek, kolega, prijatelj, partner poslovni, Čula sam da se razboleo, da je išao na operaciju, ali sam uvek mislila da će se iščupati, jer, kažem vam, uvek je bio u punoj snazi. Ne mogu da dođem sebi - rekla je za pomenuti mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading