VIŠE OD 200 UČENIKA ZA PONOS

Autor:

Zabava

24.11.2017

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 150 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Novog Sada koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti predstavljeno je sredinom oktobra na bilbord panoima na 30 lokacija u tom gradu.

Foto: Promo foto
Deca Novog Sada!

U pitanju je projekat "Učim + Znam = Vredim", koji realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, a osim u Novom Sadu, više od 30 bilbord panoa sa najboljim učenicima postavljeno i u opštinama Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

RepublikaFoto: Promo foto
Đorđe Milićević 

Povodom završetka ovogodišnje akcije, potpredsednik pokrajinske vlade Đorđe Milićević primio je juče na svečanom prijemu više od 200 najboljih učenika i učeničkih timova pomenutog projekta, kojima su uručene i zahvalnice i prigodni pokloni.

- Škola i obrazovanje jesu izuzetno važni, ali duboko verujem da najviše ljudske i moralne vrednosti stičemo u našim porodicama. Zato, poštovani roditelji, budite ponosni što ste podigli i vaspitali decu koja su primer i ideal ne samo za njihove vršnjake nego i za društvo u celini - istakao je Milićević i dodao da je reafirmacija pravih vrednosti proces koji ne može da se zaustavi i koji će imati sve veću podršku i pouzdanog partnera u pokrajinskoj vladi.

RepublikaFoto: Promo foto
Hor

Iz Udruženja za promociju društvene odgovornosti kažu da je ovogodišnji odziv škola i broj prijavljene dece potvrdio da je ideja zaživela i da je našem društvu potrebna promocija znanja i obrazovanja upravo kroz isticanje onih koji su u toj sferi postigli značajne rezultate.

- Kada smo 2015. prvi put pokrenuli "Učim + Znam = Vredim", nismo mogli pretpostavljati da će danas, samo tri godine kasnije, on izgledati ovako. Počeli smo u Novom Sadu sa 14 bilborda i 30 učenika na njima, a stigli smo do 60 bilborda i više od 200 đaka u sedam lokalnih samouprava koji su svojim uspesima zavredili da budu promovisani. Dragi đaci, želim vam da i dalje činite ponosnima svoje roditelje, rodbinu, prijatelje, škole, fakultete, svoju sredinu i da ne odustajete. Pred vama je život pun iskušenja, ali vi ste već naučili da pobeđujete. Budite dobri kao što i jeste - poručio je Aleksandar Savanović, predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading