POSLAO JOJ PUN KOMBI RUŽA ZA ROĐENJE SINA: Glumac oduševio gestom!

Autor:

Zabava

19.04.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Svjetlana Knežević u svečanom raspoloženju otkrila je da joj je legendarni glumac Mihailo Miša Janketić sa kojim je bila u braku pola veka za rođenje njihovog prvenčeta poklonio više stotina raznobojnih ruža.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Svjetlana Knežević o najlepšim trenucima sa suprugom Mišom Janketićem

Nesvakidašnji gest bravuroznog glumca oduševio je sve koji su se zatekli u porodilištu tih dana kada je Svjetlana na svet donela sina Radomira, prvo od četvoro dece.

- Devetnaestog aprila 1976. godine Mihailo i ja smo posle višegodišnje borbe za potomstvo, postali roditelji.  Sreća, strepnja, ushićenje, beskrajna ljubav prema tom malom biću. Ponosni tata je pokupovao sve ruže na Cvetnom trgu i kombijem ih dovezao do bolnice. Svo porodilište je mirisalo na ružičnjak, a radoznalci su se pitali ko je ta kraljica i čime je zaslužila toliko cveće- napisala je Svjetlana na Fejsbuku. 

RepublikaFoto: instagram.com/svjetlanaknezevic
Svjetlana i Miša sa ćerkama Ivom i Milicom, i sinovima Radomirom i Markom, kao i sa njihovom porodicom

Svom nasledniku Radomiru koji jedini iz porodice nije krenuo umetničkim putem, glumica je javno čestitala 45. rođendan. 

- Sećanja naviru, a ljubav se godinama umnožila. Radomire srećo moja, hvala što si me odabrao da ti budem majka - piše u Svjetlaninoj poruci.
RepublikaFoto: instagram.com/svjetlanaknezevic
Poslao joj kombi pun ruža... Svjetlana otkrila koliko je Miša bio srećan zbog prinove

Inače, Radomir Janketić je ekskluzivno za Srtpski telegraf prošle godine ispričao da je veoma ponosan na svoje roditelje, pokojnog oca i majku koja je uvek bila njegov oslonac , čak i kada je bio veoma nestašan. U zrelim godinama Radomir se skrasio pored druge žene i koristi svaki slobodan trenutak da sa crnogorskog primorja, gde živi, doputuje u Beograd i posveti se sinu Srđanu, rođenom bratu Marku Janketiću poznatom glumcu, kao i rođenim sestrama glumici MIlici Janketić  i balerini Ivi Ćirić sa njihovim porodicama.

Foto: instagram.com/svjetlanaknezevic
Svjetlana je ovako čestitala rođendan sinu prvencu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ne nasjedamo

19.04.2021 17:50

nije mi poznato da je bila glumica ali mi je poznato da je bila drugorazredna balerina