PET GODINA OD SMRTI MARINKA MADŽGALJA: Majka, otac i sestra ne mogu da sakriju TUGU!

Autor:

Zabava

26.03.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od prerane smrti glumca Marinka Madžgalja koji je bitku sa opakom bolešću izgubio u 38. godini, njegovi roditelji i sestra ne mogu da se oporave, a danas su došli na pomen svom najvoljenijem.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Pet tužnih godina ne mogu da zaleče tugu... Porodica i prijatelji na grobu Marinka Madžgalja

Marinko, kom se danas navršava tužnih pet godina od smrti, za bolest je saznao veoma kasno u KBC "Bežanijska kosa" gde mu je dijagnostikovan karcinom.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Podrodica daje pomen glumcu

Proslavljeni glumac sahranjen je 29. marta 2016. godine na Bežanijskom groblju gde se svake godine na ovaj dan okupljaju njegovi najmiliji. Tako je bilo i danas, neutešna Marinkova porodica, majka Mirjana, otac Velizar i sestra Ljubica položili su cveće na njegov grob i upalili sveće. 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marinkova sestra Ljubica i dalje je neutešna...

Podsetimo, Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je pevao zajedno sa Ognjenom Amidžićem. Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom ima ćerku. Poslednje godine života proveo je sa novinarkom Lanom Sekulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading