VLASTINA SUPRUGA PROGOVORILA O NJEGOVOM TEŠKOM STANJU: Čekam i ja informacije!

Autor:

Zabava

19.03.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski glumac Vlasta Velisavljević je na respiratoru, cela Srbija brine zbog njega i nada se da će se Vlasta brzo oporaviti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Poznati glumac u teškom stanju, oglasila se i njegova žena...

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da se poznati glumac Vlasta Velisavljević zarazio korona virusom.

Glumac se trenutno nalazi na respiratoru u KBC "Dragiša Mišević", gde ga leče od korona virusi. Ovom prilikom oglazila se i njegova supruga Nada.

RepublikaFoto: printscreen/telegraf.rs
Cela Srbija je uz njega i očekuje da se poznati glumac oporavi...

- Još uvek je ozbiljno, ali u dobroj je bolnici. Čekam i ja informacije, na intenzivnoj nezi je, pa nisam mogla da razgovaram sa njim- rekla je Nada Vasiljević

Objasnila je i da Vlasta ne pije, ne puši, te nema nikakvih hroničnih oboljenja, što je jedna pozitivna stvar u ovako teškoj situaciji.

- To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu - dodala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading