ZA SEBE SE NE PLAŠIM ALI...: Đuričić je ovako govorio o koronavirusu...

Autor: Republika.rs

Zabava

15.03.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bubnjar Dragoljub Đuričić preminuo je danas u Beogradu od posledica koronavirusa. O pandemiji koja je uzdrmala ceo svet govorio je obazrivo.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Belavista Malek
Dragoljub Đuričić

Dragoljub Đuričić je od početka panedmije u dolaska virusa u Srbiju poštovao propisane mere, posebno što su za njegovu starosnu grupu važile stroge karantinske. Ipak, kako je govorio, za sebe se ne plaši.

-Za sebe se ne ne plašim. Znate, imam dosta godina i u životu sam prošao mnogo toga. Ali svestan sam da čuvajući sebe, čuvam i druge. Zato sam sebe i pre mera stavio u izolaciju. Svako ima pravo na život i to mu se ne sme oduzimati - rekao je tada bubnjar, prenosi Informer.

Đuričić je smatrao da su dobre rigorozne mere i strahovao je zbog scenarija sa kojim su se suočile ostale države u Evropi. Ipak, do poslednjeg trena nije gubio nadu da će pandemija proći i život se vratiti u normalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading