Slavna voditeljka RTS-a ima sjajne vesti za sve nas: Vakcinisala se i drugi put, a evo šta sada kažu testovi koje je radila - OVO NAM ULIVA NADU!

Autor:

Zabava

10.03.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Sandra Perović, koja je poznata po velikom broju intervjua sa holivudskim zvezdama, vakcinisala se protiv virusa Kovid-19 i uradila test na antitela, a potom se obratila javnosti.

RepublikaFoto: Printscreen
Sandra Perović

Voditeljka Radio televizije Srbije i filmska kritičarka, Sandra Perović, vakcinisala se "Fajzer" vakicinom. Ističe da na poslu stalno nosi masku.

- Nakon konsultacija i dilema koje sam imala, odabrala sam Pfizer iz razloga što je način na koji je napravljena nešto što će biti budućnost kada je reč o vakcinama. Uz to pročitala sam i prateću dokumentaciju koja je transparentna i svakome dostupna - priča za TV lice Sandra Perović i otkriva da se nije dvoumila kada je u pitanju vakcinacija.

- Ni jednog trenutka nisam imala dilemu da li ću to učiniti ili ne. Od početka pandemije mi je jasno da je reč o ozbiljnoj i teškoj bolesti na koju niko nije imun i još prošlog marta sam razmišljala u pravcu kada će vakcina biti napravljena i kada će biti dostupna. Odgovornost prema sebi i svom zdravlju je nešto što je neprikosnoveno - iskreno priča Sandra koja ima veliki broj antitela:

RepublikaFoto: Printscreen
Sandra Perović

- Svakodnevno pratim i slušam savete stručnjaka. Kako je preporučeno za vakcinu koju sam odabrala analizu antitela sam uradila dve nedelje nakon dobijene druge doze. Pridržavala sam se svih preporuka i pre vakcinacije i nakon dobijanja prve i druge doze - minimum kontakata, nošenje maske, dobra ishrana, redovan san, manje stresa. Rezultat je bio ohrabrujući i vratio mi je veru u koliko toliko normalan život u teškim i neizvesnim vremenima. Međutim i dalje se pridržavam svih preporučenih mera - kaže Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading