Ona ne stoji iza mene, ona je uvek pored mene: Đorđe je sa velikom ljubavi govorio o svojoj Olji, bio i ostaće kralj emocije!

Autor:

Zabava

20.02.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Balašević napustio nas je juče i ostavio iza sebe svoja vrsna dela i porodicu koja je neutešna.

RepublikaFoto: Printscreen
Đorđe Balašević

Balašević je sa Oljom Balašević stvorio dom pun ljubavi gde su uživali sa decom, ćerkama Jovanom i Jelenom i sinom Aleksom.

Sada je taj dom obavijen tugom i u njemu ostaje uspomene gde će sve podsećati na "panonskog mornara".

O ljubavi Olje i Đoleta svi su pričali, uspeli su da odole godinama i lošim vremenima. Emocija sa kojom su živeli decenije, teško može da se prenese, ali mogla je da se oseti u svakom Đorđevom govoru o svojoj dragoj.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Olivera Balašević

Njih dvoje su tokom devedesetih gostovali u emisiji u kojoj su otvoreno govorili o tome koliko su stajali jedno uz drugo.

- Đorđe je jedno pravo detinjstvo, jedna prava ruža bez trnja, jedno pravo savršenstvo - rekla je Olja tada, pomalo stidjivo, ali on je bio njena podrška i dodao sve ono što su svi želeli da čuju, a to je da se o ljubavi govori glasno:

Foto: FRAJ
Đorđe Balašević

- Postoji priča da je "iza svakog velikog čoveka, jedna velika ženska", sad ja kao ispadam neki veliki čovek. Međutim, ona nikada ne stoji iza mene, nego uz mene. Ona je moj mali beli mišić, pesme koje ja tako pišem, probam na njoj da li su tužne ili smešne. Javnosti to ne odgovara, da se žena trpa i meša u posao. Ona je jedna od onih slonova koje sam ja pomenuo da definitivno nosi svet na svojim leđima, ona jedna od tih pokretača naše porodice. Govorila mi je da pišem, da se više bavim pisanim rečima, kad i kako trebaju da izgledaju koncerti i sve to - rekao je Đole i raznežio tada sve, a sada sve ove reči donose samo setu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading