NJEMU DUGUJEM SVOJ ŽIVOT! Priznanje Vuka Kostića o reditelju silovatelju Miki Aleksiću koje je sve ZGRANULO!

Autor:

Zabava

20.01.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mika Aleksić, kroz čiju je grupu prošlo nebrojeno domaćih glumaca i druge dece, prema tvrdnjama glumice Milene Radulović, silovao ju je dok je još bila tinejdžerka.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Vuk Kostić

Mika Aleksić, kroz čiju je grupu prošlo nebrojeno domaćih glumaca i druge dece, prema tvrdnjama glumice. 

Ona je dobila veliku podršku na društvenim mrežama zbog hrabrosti da ispriča šta joj se dogodilo.

Jedan od glumaca koji je često u mediji govorio da ima veliko poverenje u Miku Aleksića je i proslavljeni glumac Vuk Kostić, koji je u emisiji TV lica kao sav normalan svet ovako govorio o njemu:

- Mika je došao kada sam imao šest godina, znači kad sam počeo da pamtim svet oko sebe, pamtim i Miku Aleksića - rekao je Vuk.

- Ja sam mu verovao slepo, i svom ocu. To su ljudi koji rade za tebe. Ne priča ti što je lud, nego zato što je to najbolje za tebe. Ja i dan danas kad dobijem ulogu ja prvo pomislim šta bi Mika rekao, ili za bilo šta u životu.. Ja ceo život i put dugujem Miki i svom ocu- ispričao je Vuk u emisiji.

 

 

 

RepublikaFoto: printscreen

Inače Vuk je glumio i glavnu ulogu u Filmu Mike Aleksića iz 2006. godine pod nazivom Stvar srca a partenrka u tom filmu mu je Nada Macanković.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom Aleksiću je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ala

20.01.2021 14:59

Ispran mozak.

Odgovori 10 1
Adam

20.01.2021 16:27

Glumac - gangster ispranog mozga. Ponaša se kao njegov "tata".

Odgovori 12 0
Marko

20.01.2021 16:47

Njemu ne duguješ ništa. Časove mučenja i maltretiranja si mu platio. Nije te on stvorio.

Odgovori 12 0
Stane

20.01.2021 17:40

Samo je ispričao svoje iskustvo sa Aleksićem. Nije ga branio zbog dela za koje je uhapšen.

Odgovori 3 11