(HOT FOTO/VIDEO) GLUMICE ODUVALE STARLETE! Na sve strane bujne grudi, gole noge, tanki stručići, izvajane gu*e: ŠLOGIRAĆETE SE OD PRIZORA!

Autor:

Zabava

20.01.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspalile maštu!

Foto: youtube.com/printscreen

U sinoćnoj emisiji Amidži šoua gosti su bili političar Ivica Dačić, Nenad Okanović popularni glumac i mlade atraktivne glumice Olja Levin i Isidora Građanin iz trenutno najaktuelnije serije "Igra sudbine".

Nakon raznih tema po pitanju poslovnih i privatnih dešavanja, domaćin emisije Ognjen Amidžić je želeo da odigraju jednu popularnu igricu gde bi prisutni gosti ubacivali loptice, te u koju od ponuđenih čaša upadne to ih čeka u bliskoj budućnosti.

Foto: youtube.com/printscreen
Foto: youtube.com/printscreen
Foto: youtube.com/printscreen

U tom momentu su popularne mlade glumice ustale i napravile zemljotres. Olja Levin u uskom kao krv crvenom kombinezonu izazvala je lavinu pozitivnih komentara akonto atributa, uskog struka i širokih bokova, dok je Isidora dugim nogama zapalila studio, a grudi su samo iskakale pri svakom pokretu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading