KRISTINA APELUJE na Bojanu Maljević i Đurička: Bili ste u MIKINOJ GRUPI, oglasite se, NE ĆUTITE!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.01.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podršava Milenu u njenoj borbi!

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakovac43
Kristina Kovač

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovać  zgranuta  je onim što se desilo mladoj Mileni Radulović, te je apelovala na glumce koji su bili deo škole Miroslava Aleksića da se oglase povodom trenutne situacije.

Poznata glumica, ali devojke koje su pohađale istu školu su rešile da stanu na put seksualnom zlostavljanju i javnom progovorile o onome što im se desilo.

Javnost je šokirana detaljima koji su obelodanjeni, a sada je reči podrške mladoj glumici uputila i Kristina Kovač, piše Alo.rs

 

Poznata kompozitorka je ovim povodom istakla i da je u Mikinoj škoči upoznala brojne glumce  i da je neophodno da se oglase povodom onoga što je zadesilo njihovu koleginicu.

Ona je na Tviteru objavila sledeće:

Foto: twitter/kristina.kovac

-U Mikinoj grupi sam upoznala Žareta, Đuričkog, Hadžimanova, Bojanu Maljević i mnoge druge koji su tamo bili od malena.Koliko god da ih je ovo gurnulo u mentalnu agoniju, bio bi red da se oglase, jer ćutanje u ovakvom trenutku ne deluje preterano empatično. Samo kažem- napisala je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading