(FOTO) MOLIM MEDIJE DA OVO HITNO OBJAVE: Oglasila se silovana glumica Milena Radulović sa alarmantnom porukom!

Autor:

Zabava

17.01.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alarmantno!

RepublikaFoto: youtube.com/NOVA S
Milena

Glumica Milena Radulović, koja je šokirala javnost svojom ispovešću da je u 17. godini bila silovana od strane profesora glume Miroslava Mike Aleksića, oglasila se sa novim informacijama.

U želji da ohrabri sve devojke koje su prošle kroz njenu ili sličnu situaciju, Milena se oglasila na Instagramu nakon što je dala izjavu u policiji.

Sve kojima je potrebna pomoć uputila je na inspektorku Vesnu Gašić Stojković, za koju je istakla da je "osoba koja vraća veru u život i institucije".

 

Foto: Instagram/printscreen

"Nju kad vidiš, znaš da nisi sama!", poručila je glumica između ostalog.

"Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć, evo ko će vam pomoći! Hvala, Vesna!", napisala je Milena putem društvenih mreža.

 

Podsetimo, MUP je odredio pritvor Miki Aleksiću (69) zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012. do 2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. 

Javnost u Srbiji šokirana je optužbama koje su iznele devojke, među kojima je i glumica Milena Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading