Miodrag Radonjić izdao saopštenje za javnost povodom silovanja Milene Radulović: I ja sam išao u Mikinu školu glume!

Autor:

Zabava

17.01.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je uhapšen reditelj Mika Aleksić zbog silovanja glumice Milene Radulović i još devojaka koje su pohađale njegovu školu glume.

Foto: youtube.com/printscreen
Miodrag Radonjić

Javnost je šokirana, korisnici Instagrama izrazili su znake podrške za Milenu, a glumac Miodrag Radonjić odlučio je da progovori od svom iskustvu u školi Mike Aleksića.

On je rediteljovoj školi glume proveo tri godine i zanemeo je od šoka da se tako nešto događalo iza zatvorenih vrata dok su on i ostala deca brižno odlazila kući, a neke od devojčice trpele seksualno zlostavljanje.

- Poštovani novinari ovim putem ću dati izjavu povodom jučerašnjih dešavanja i neću više odgovarati na pozive i poruke. Hvala na razumevanju. Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila poterebna da Milena od tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan zna nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom pshihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni, kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva - napisao je Miodrag na svom Instgaram profilu u opciji stori.

Foto: youtube.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

17.01.2021 14:48

Nijedan znak nije na tako nešto upućivao.