EVA RAS NA SAHRANI BEKJAREVA IZJAVILA NEŠTO NAKON ČEGA SU SVI ZANEMELI

Autor: Republika.rs

Zabava

21.11.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica došla na sahranu kolege.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Eva Ras

Danas je na beogradskom Novom groblju ispraćen na večni počinak glumac Ivan Bekjarev uz prisustvu porodice, prijatelja i brojnih kolega. Od glumca, koji je inače u ponedeljak preminuo od korone, oprostila se i Eva Ras koja.

Za razliku od svih ostalih, glumica nije došla sa maskom koja je obavezna kao prevencija u borbi protiv COVID-19.

Eva je objasnila svoj stav o propisanoj meri zaštite koju je prekršila na ovom skupu:

-Ivan je bio buntovnik i ja ovde predstavljam onih 42 odsto planete koji ne nose masku... Ja sam uvek bez maske - objasnila je  za Pink.rs

 

 

 

Glumica je se prisetila i svojih kolega koje više nisu među živima, a kojima je delila brojne lepe uspomene, te šokirala potesnom izjavom:

- Ivana pamtim kad je bio najmlađi, imao je 19 godina kada je došao u Rasovo pozorište, a tamo smo već bili Petar Kralj, Slobodan Đurić, Josif Tatić... Ma, svi su mrtvi, samo sam ja živa. Osećam se jako dirnuto, jer sutra je godišnjica Rasove smrti. Ja inače ne idem po sahranama, ali ako je Beki izabrao dan pre Rasove godišnjice da se sahrani, ja sam morala da dođem. Znate da mi je Bata Živojinović rekao kada sam Krunu sahranjivala da ja više ne treba da idem po sahranama, osim na moju sahranu - zaključila je Eva za pomenuti portal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading