Velika ispovest Eve Ras, otkrila sve o čemu je godinama ćutala! Isidora Bjelica je jela žive žabe i gutala vatru da se spase: Da je slušala moje savete, bila bi živa!

Autor:

Zabava

27.10.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras rođena kao Eva Marija Balaš Vagner već više od šezdeset godina aktivna je na glumačkoj sceni, ali i na svim ostalim poljima javnog života i nema događaja ili estradne situacije u koju ona nije upućena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eva Ras

Njen životni put nije bio lak, prvo je ostala bez muža 1982, a onda je izgubila ćerku jedinicu Krunu sada već davne 1993. godine. Godinama živi s njima i kaže da oni nisu umrli i da su prisutni u njenom životu svakoga dana. Priznaje da jedva čeka da premine i da im se pridruži.

Na početku našeg razgovora Eva je za Srpski telegraf otkrila da joj je žao što je Isidora Bjelica nije više slušala, te nas je šokirala detaljima vezanim za njeno lečenje.

Ja sam imala 62 godine kada sam počela da se lečim, a nisam posegla ni za čim da se lečim, osim onkološkog

- Isidora mi je bila velika prijateljica. Dok se nije razbolela, nas dve smo bile jako bliske, ona je bila kao sestra mojoj ćerki, one su bile takođe bliske. Kada se razbolela, njen pristup bolesti nije bio kao moj i ja nisam želela da je uznemiravam. Nisam je proganjala da se intezivno družimo iako smo se povremeno čule. Mnogo mi je žao što nije pratila moje metode jer ja 18 godina živim sa rakom - rekla je glumica, pa dodala da je književnica sve i svašta uzimala da bi pobedila bolest, a kako ona smatra, time je samo doprinela ubrzanju bolesti.

 

- Ja sam sigurna da bi Isidora bila živa da je mene slušala, tj. moje savete. Ona je jela žive žabe, gutala vatru, ma sve je radila. Prilikom poslednjeg susreta sam joj rekla da se ne hvata za sve kao davljenik za slamčicu. Idi na onkološku kliniku i nema dalje. Ne treba dalje niko da te leči. Nisam bila ubedljiva. Nije me poslušala. Ja sam imala 62 kada sam počela da se lečim, a nisam posegla ni za čim da se lečim, osim onkološkog. Milena Dravić je živela 17 godina s tim, ali sam mislila da ću i ja uskoro umreti.

Nakon priče o pokojnoj književnici glumica se prisetila njenog povratka na scenu nakon tragične smrti njene jedinice Krune. Kako kaže, tada je shvatila da nema prijatelja jer su kolege pored njene mrtve ćerke pominjale tadašnjag predsednika Srbije.

- Kada je moja ćerka umrla 1993, Sloba Milošević je već bio omraženi lik. I kada sam ja u tom bolu i užasu čula da moji ožalošćeni prijatelji i kolege kojima je moja Kruna isto bila kao i meni pominju Miloševića, isterala sam ih napolje. Oni su u ožalošćenoj kući raspravljali o Slobi. Ja sam im onda rekla da izađu i idu na neko drugo mesto, a ja ću se nositi s svojom tugom. Kasnije se to raščulo i niko nije smeo da me dira. Ja nemam prijatelje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/vecesaivanom

Nikola Kojo je nesrećan čovek

Da li ste u kontaktu sa Nikolom Kojom?

- Ja njega i sada obožavam, srećemo se često ovde na Vračaru. On je sada otac troje dece. Vrlo je nesrećan jer, znate, imati troje dece i svakog časa probijati glavom kroz zid, to je strašno. I ovo što ja radim, to je sve glavom kroz zid.

 
Foto: instagram.com/marakaran

Marija Karan se zajebala u računici, od 1996. koristim mejl

Šta kažete za izjavu vaše mlade koleginice Marije Karan da Srbi do pre deset godina nisu znali šta je mejl?

- Ona se samo malo zaje*ala u računici. Ja od '96. koristim mejl. To je 24 godine.

Foto: youtube.com/printscreen

Kija Kockar mi nije koleginica

Kako vam se dopada uloga Kije Kockar u istom filmu u kome ste i vi?

- Ja sam igrala mnogo sa naturščićima, ali Kija čak i nije naturščik u filmu, ona igra sebe. Ne gledam je kao koleginicu jer ona nije nikakva glumica. Ja sam nekada bila protiv nje jer mi se nije dopadao njen nastup bez obzira na to što je pobedila u "Zadruzi". Sa ljudskog aspekta mi se nije dopala. Slava ju je toliko zanela da je pravila još gomilu gluposti.

JK je ispušena muštikla,

10 godina joj ništa ne ide od ruke

Nedavno ste prozvali Jelenu Karlešu. Kakvo mišljenje imate o njoj?

- Ja nju jako volim, nažalost, ona je već sada ušla u godine i, nažalost, imamo jednu Ledi Gagu, koja ima hitove. JK sada nema hitove, ona je ispušena muštikla. Ima jedno deset godina kako joj se ništa nije pozlatilo. Ja sam je branila kada je bila ona afera. Rekla sam da to što je ona Karleuša ne znači da ne sme da prevari muža, pa i on je šarao okolo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Lepa Lukić je u rijalitiju da ne bi

pravila kockarske dugove napolju

 Lepa Lukić je vaše godište, a i dalje je aktivna u rijalitiju. Kako na to gledate?

- Lepa je jača od mene, ali ja ne dam svoju slobodu. Ona voli društvo i da se ne kocka dok je tamo i da ne pravi dugove. Ona mi je to jednom rekla kad se zaje*avala, ne znam da li je to za štampu, ali je duhovito.

Foto: ST/D. KADIĆ

Brena je i dalje lepa, samo je Boba propao

Poznato je da volite Brenu, kako se nje sećate iz mladosti?

- Uvek sam je volela. Ja sam Brenu upoznala u Frankfurtu, Boba je tamo imao neki turnir i ona je bila. Ona me je fascinirala oduvek. Ona ume da unese dušu u svoje pesme. Ostala je lepa svih ovih godina, a Boba nije, on je baš propao.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Mirjana Karanović me mrzi, okreće glavu kad me sretne

Šta Mirjana Karanović ima protiv vas, pa više ne pričate?

- Mirjana me ne voli zbog moje tragične sudbine. Ona nema tragičnu sudbinu, a obe smo osvanule same. To je veoma tužno. Stanovala je u mom komšiluku. Sretala sam je ulici kada je imala deset godina, ona me je tada obožavala, ali sada me mrzi. Ona je na jednom skupu rekla kako se ja razmećem svojom tragedijom. Moje dete je umrlo, to nije razmetanje. Nosim crninu celoga života. Ne pozdravlja me kad se sretnemo, surova je i bezobrazna. Okreće glavu, ne voli me više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

27.10.2020 15:25

Gledali smo Evu na Farmi. Svi su joj ugadjali i obraćali joj se sa poštovanjem i opet je bila nezadovoljna pa to glasno iznosila. Odbija ljude od sebe i nikoga ne poštuje.