Promovisana knjiga Dane Korica

Autor:

Zabava

22.10.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda jugoslovenske atletike Dane Korica, dobio je i svoju knjigu. Čovek čiji rekord na 10.000 metara još uvek niko u regionu nije srušio, i dalje je tu, iako u penziji i dalje veoma aktivan.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Promocija knjige

Povodom toga u gradskoj Skupštini održana je promocija knjige atletske legende. Među gostima bili su Darko Udovičić (pomoćnik ministra sporta), Andreja Mladenović ( zamenik gradonačelnika Beograda), Dragan Tomašević (predsednik Sportskog saveza Beograda), Nikola Penić (generalni sekretar SSAB), Slobodan Branković (direktor Srpskog atletskog saveza) i drugi.

- Ponosan sam i na ovu knjigu, hvala svima što ste u ovim neobičnim vremenima virusa, došli da me pozdravite. Hvala i medijima, koji su pratili moju karijeru, bez njih ne bi se ništa ni znalo. Ova knjiga koju je napisao moj veliki prijatelj dr Milan Tomić, je siguran sam, koristiće i budućim atletičarima. Od mojih dečačkih dana, u porodici od šestoro dece, pa do današnjih dana. Idemo dalje svi smo ovde i zbog budućnosti naše dece - deo je izlaganja Daneta Korice.

Na kraju i sjajna izjava dr Višeslava Krsmanovića, recezenta knjige, da je Dane čovek koji se veći deo života trkao sa štopericom govori puno toga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading