DRAMA NA SNIMANJU FILMA! Miloš Biković pao sa motora!

Autor: Kurir

Zabava

03.10.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama!

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Posle više od sedam nedelja ekipa filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" danas završava snimanje ovog projekta u Srbiji. Reditelja ovog ostvarenja Miloša Avramovića čeka još jedan snimajući dan u Hrvatskoj, a na setu su se juče s novinarima družili Maraš i Baća, odnosno Miloš Biković i Miodrag Radonjić.
 

- Bilo je teško. Snimao sam više od 40 dana. Radili smo uglavnom noću, valjali se u vodi i blatu. S likom od sto kilograma sam izvodio kaskade, a pao sam s motora. To je trkački motor i dovoljno je samo da vam malo ruka ode i padate - rekao je Biković 

Ekipu čeka snimanje i serije, a u filmu ćemo videti i neke nove glumce iz Hrvatske i Bugarske. - Akcione scene će biti neviđene u našem filmu. Nešto tako viđali smo u partizanskim filmovima. Podigli smo sve na neki više produkcioni nivo. Radnja filma kreće gde je serija stala. Likove zatičemo tamo gde smo ih ostavili - otkrio je Avramović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading