(FOTO) NAŠA GLUMAČKA LEGENDA VODI TEŠKU ŽIVOTNU BITKU! Šokirao izgledom u javnosti - POTRESAN PRIZOR MNOGE JE OSTAVIO BEZ TEKSTA!

Autor: Objektiv

Zabava

12.09.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Srpski glumac Tihomir Arsić pojavio se danas na promociji mladih oficra Republike Srbije i mnoge izenadio neprepoznatljivim izgledom. Kako saznajemo, glumac već neko vreme vodi životnu bitku.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tihomir Arsić

Publika već neko vreme nije mogla da uživa u glumačkim bravurama popularnog Tihomira Arsića, međutim, niko nije znao koji je pravi razlog njegovog povlačenja iz javnog života. Međutim, kako smo saznali, u pitanju je mnogo ozbiljnija situacija od eventualnog zasićenja poslom.

Foto: Tanjug/printscreen

“Glumac vodi životnu bitku nakon što je saznao da ima karcinom i odmah potom počeo sa lečenjem. Međutim, terapije su se odrazile i na njegov fizički izgled, što nije moglo proći nezapaženo. Mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje, s obzirom na to da je u jeku pandemija korona virusa”, priča izvor .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading