(FOTO) Sina Irfana Mensura i Srne Lango gledate u popularnoj seriji, a niste znali ko je - PAŠĆE VAM VILICE KAD VIDITE KAKO IZGLEDA!

Autor:

Zabava

09.09.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Irfana Mensura i Srne Lango, Pavle, je već uveliko krenuo roditeljskim stopama, iako kako kaže, oni baš i nisu bili za to da se bavi istim pozivom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Irfan Mensur

Pavle je već imao upečatljivu ulogu u seriji "Pogrešan čovek",  gde je glumio lošeg momka koji je sa druge strane zakona.

Irfan za sina Pavla kaže da mora da uči još mnogo. 

- On je novo lice. Njegova rešenja su sveža i nova. On je talentovan, ali još mnogo mora da uči i kao glumac da sazri. Ponosan sam što je izrastao u časnog čoveka - poručuje naš slavni glumac, i ističe da sinu ne deli savete kada je posao glumca u pitanju:

- Ja pokušavam da pobegnem od svake vrste savetovanja, sem životnih, u smislu ponašanja i profesionalizma, ali se ne petljam u njegove kreativne mogućnosti, želje, rešenja, jer, prosto, on mora sam da se izbori za svoje mesto - iskren je Irfan kada govori o svom nasledniku.

- Pavle je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno - rekao je svojevremeno Mensur za "Blic".

 

- Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama - izjavio je jednom prilikom Pavle za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading