(VIDEO) GLUMICA IZNENADILA: Sofija Rajović ekskluzivno za Republiku poslala moćnu poruku iz karantina i otkrila s kim provodi vreme u izolaciji!

Autor: D.N.

Zabava

08.04.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata glumica Sofija Rajović, oglasila se ekskluzivno za portal Republika.rs, te nam je otkrila kako provodi vreme u karantinu u doba pandemije koronavirusa koja je zadesila ceo svet, ali i kakvo je njeno mišljenje u celokupnoj situaciji koja je pogodila čovečanstvo.

RepublikaFoto: Goran Kostić
Sofija Rajović

* Kako komenatrišeš situaciju pandemije koronavirusa, koja je zadesila ceo svet?

- Po prvi put u našim generacijama mislim da postajemo svesni koliko smo zapravo mali i koliko svima život može da se preokrene preko noći. Više nije bitno koliko ko ima ili kako izgleda, već druge stvari dobijaju na vrednosti. Ono na šta smo zaboravili ili smo zanemarili u prebrzom životu koji je do skoro bio naša svakodnevnica. Teško mi je da shvatim da neko mora da nas podseća svakodnevno preko svih medija da ostanemo kod kuće i da ljudi to ne poštuju. Zaista ne mogu da shvatim čemu takvo bezobzirno ponašanje - kaže lepa glumica.

* Kako provodiš vreme u izolaciji, da li si sama ili imaš društvo?


- Sama sam i uživam. Meni nikada nije bilo teško da se osamim, naprotiv to mi je nešto što inače radim u normalnim okolnostima. Bar jednom mesečno dva dana ne izlazim nigde i ne javljam se na telefon, tako punim baterije i zaista mi je to mnogo značilo kroz život - otkriva Sofija.

* Da li kuvaš, treniraš?

Još uvek samo naručujem hranu, a iskreno se nadam da ću uskoro početi sa treninzima. Ni ovo stanje me nije nateralo da se pokrenem u tom pravcu.
RepublikaFoto: Goran Kostić
Sofija Rajović 

* Šta ti najviše nedostaje?


- Jedino što mi nedostaje jeste da zagrlim i poljubim mamu, baku i deku - priznala je Sofija.

Moćnu poruku koju je Sofija poslala svim čitaocima portala "Republika" i "Srpskog Telegrafa" možete pogledati u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading