Tika Arsić otkrio kakva je njegova uloga u seriji "Ubice mog oca"

Zabava

07.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac koji se posle duže pauze vraća poslu otkriva kakve su bile prve reakcije kada je pročitao scenario, kao i kakvo mišljenje ima o liku koji igra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Imenjaci glume u novoj sezoni "Ubica mog oca"

Serija "Ubice mog oca" se nastavlja snimanjem druge sezone, a publika već s nestrpljenjem očekuje nove likove, čije će dogodovštine pratiti ove jeseni. Jedan od njih je fudbalski menadžer Baron, kojeg će na malim ekranima oživeti Tihomir Tika Arsić. Tika se posle duže pauze vraća glumačkom poslu, a za Srpski telegraf otkriva kako je reagovao kada je prvi put pročitao scenario i kakvo zapravo mišljenje ima o svojoj ulozi u seriji koja obara sve rekorde gledanosti.

DRIPAC

- Uloga koju ja tumačim je odvratna i užasna. Kada sam pročitao scenario i video koliko je lik odvratan, potrudio sam se i meni da se zgadi. Osim toga, siguran sam da će se taj dripac Baron smučiti i mojim ćerkama - kaže Tika i dodaje da smo u životu okruženi takvim ljudima.

- To je živ čovek, pun nadanja i razočarenja, ljubavi i mržnje. Nije Baron samo rođenjem predodređen da bude gad, socijalni i psihološki aspekti doprineli su da on postane to što jeste.

POBEDNIČKI TIM

Podsećamo, serija "Ubice mog oca" oborila je sve rekorde gledanosti, a reditelj Gaga Antonijević drži se starog recepta da tim koji pobeđuje ne treba menjati, pa je okupio heroje prve sezone - Vuka Kostića, Tihomira Stanića, Katarinu Radivojević i Jelisavetu Orašanin. Pojačanje će im biti Anica Dobra, Branislav Tomašević, Sergej Trifunović, a Antonijević čuva još poneko iznenađenje za gledaoce. Nastavak serije očekuje se na jesen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading